AYAM KAMPUNG WIRA TEMBUSI PASARAN AYAM KAMPUNG NEGERI MELAKA

PERSADA ETIKA HOLDINDS SDN. BHD yang merupakan penjual & pembekal ayam kampung terkemuka di Melaka mempelawa anda yang dikasihi mencuba kelazatan & keenakan yang kampung organik jenama WIRA perusahaan syarikat ini

 

.

Mendapat pengesahan & persijilan HALAL, ladang kontrak kami di Padang Sebang Alor Gajah juga turut diiktiraf sebagai ladang terbaik, bersih & mendapat persijilan HALAL.

Ayam kampung organik perusahaan syarikat ini dijaga dengan penuh teliti & sentiasa mematuhi standard kawalan piawaian makanan ditetapkan Kementerian Kesihatan Malaysia & Jabatan Veterinar.

Ayam kampung organik peliharaan ini bebas suntikan hormon atau sebarang bahan kimia. Justeru, ayam kampung organik ini sesuai diamalkan sebagai makanan harian setiap hari.

Dengan harga ayam kampung organik yang berpatutan mengikut berat kilogram, ayam kampung organik jenama WIRA perusahaan syarikat ini bersedia untuk menerima tempahan dari anda pada bila-bila masa & setiap hari dengan penghantaran dilakukan segera iaitu sejurus menerima tempahan pelanggan.

Mereka bersedia mengambil tempahan ayam kampung organik untuk pelbagai juadah lebih-lebih ketika hari perayaan.

Size M – 1.1 kg (RM24)
Size L – 1.3 kg (RM26)

Ayam kampung WIRA merupakan ayam kampung fully organic, free range dan bukan ayam kampung kacuk.

Hubungi 010 2446 500 utk pertanyaan/tempahan ayam kampung organik WIRA.

Atau

www.wasap.my/+60102446500/AyamKgWira

HARGA TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN.

 

#TMK

#BDM

 

All Right Reserved by The Melaka Kini  | Copyright @ 2019

 

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *